Kohu-Keijo kasvoi puutarhuriksi

11.8.2021

Kontulan Oluttehdas lupasi palauttaa osan voitoistaan lähiöille. Nyt Kontulan asukkailta tuli toive ostarin kaunistamisesta. Keijo järjestää puutarhatalkoot Kontulan ostarilla tiistaina 17.8. klo 18.00.

Kontulan Oluttehtaan ensimmäinen tuote Keijo-olut tuotiin myyntiin maaliskuussa 2021 suuren kohun saattelemana. ”Oli yllättävää kuinka paljon eri tahoilla ministeriä ja kilpailijoita myöten oli ylimääräistä aikaa käytössään tuotteemme dissaamiseen”, ihmettelee Kontulan Oluttehtaan kauppias Matti Pesonen

”Olemme saaneet lentävän lähdön SOK:n myymälöissä ja nyt osassa K-ryhmän kauppoja. Keijoa on mennyt neljässä kuukaudessa yli 500 000 tölkkiä. Se on paljon ja osoittaa että kuluttajat tykkäävät Keijosta”, iloitsee Pesonen.

Kontulan Olutehdasta perustettaessa omistajat päättivät yhtiön perustamiskokouksessa, että liiketoiminnan voitoista palautetaan lähiöihin 5 % vuosittain. 

Kontulan ostari on ollut koko kesän hieman lohduttoman näköinen. Syystä tai toisesta ostarille ei tänä kesänä tullut kukkaistutuksia. Kontulan Oluttehtaalle oltiin aiheesta yhteydessä ja palautamme jo nyt, neljän kuukauden toiminnan jälkeen, osan tekemästämme voitosta alueen asukkaiden iloksi. Ostamme kukkia isoon kukkalaatikkoon ja järjestämme alueen asukkaille talkoot, johon tuomme kukkien lisäksi hieman talkoojuomaa. ”Toivomme, että väki tuo puutarhatyökaluja sen verran mukaansa, että saamme kukat istutettua”, pohtii kauppias Pesonen. 

”Kontulan Oluttehdas on perustettu ilman tuotanto- tai varastotiloja, panimolaitteita, henkilökuntaa ja mitään. Meillä on kaksi Keijo tuotetta tällä hetkellä – helposti vedettävä puhdas lager ja alkoholiton olut. Firmalla on 12 m2 pääkonttori Kontulassa ja Vuosaaressa asuu meidän kauppiaamme Masa. Panimotuotteiden kehittämisestä vastaa Markku, graafisesta ilmeestä Taru, taloudesta Marjut, yleismiehenä häärää Jugi ja koko paketin ideoi sekä laittoi kasaan Jukka. Kaikki ovat osakkaina ja tekevät töitä sitä vasten”, toteaa Kontulan Oluttehtaan isä Jukka Kurttila.

Kontulan Oluttehdas Oy – www.kontulanoluttehdas.fi

Lisätietoja

Matti Pesonen
0400 225 559
masa@kontulanoluttehdas.fi

Jukka Kurttila
040 7155760


Kuvia median käyttöön

Avaa iso kuva klikkaamalla pientä kuvaa.

Scroll to Top